Wednesday, October 21, 2009

Amsyar Di Usia 2 Bulan



Sekejap je masa berlalu, kalau dikira hari ni Amsyar dah berumur 2 bulan 16 hari.  Semestinya bila dah 2 bulan ni semua ibu-ibu rasa seronok sangat sebab baby dah pandai ketawa, pandai mengagah dan yang paling best dah pandai nak bercakap.  Bukannya cakap macam kita ni tapi bising mulutnya bila kita mengagah dia.

Pulak tu badan dan pipi Amsyar makin tembam lagilar mamanya geram sesangat.  Rasa nak gigit-gigit jer hehehe.  Aku rasa semua ibu-ibu pun time ni memang rasa macam yang aku rasa.  Masa-masa nilar bila kat tempat kerja rasa tak sabar-sabar nak balik rumah, rindu giler kat baby macam setahun tak jumpa.  Ni pun sambil taip ni kepala ingat kat anak jer dah tak sabar tunggu kul 5 nih.  Amsyar tunggu mama yer!!!


Lina

2 comments:

Ena Qalinsya said...

sama r ngan aku lina...
slama 2bulan dia dok dcc kita alik2 bila keje, dia takde kat cc aku so aku ase rindu giler babi mak aiii... bila amik tu ase nak geget2 ase tp tua, mayb silap aku ngan ayen sbb tak pandai ngagah baby, dh baby aku tak bape nak ketawa cam ibu dia gak masa peknen dulu, asik 'bekeng' jek wakakaka

Lina said...

ena

hahahah nanti ok lar tuh... baby x dpt rentak lg nak mula ketawa