Friday, September 4, 2009

Selamat Tambah Umur

(Ena, gambar ni je yang aku jumpa dalam simpanan aku kira bolehlah kan)
Entry ini khas untuk my best friend,  my ex-officemate dan juga seorang blogger, Ena.
Sebelum tu aku rasa tahun 2009 ni tahun yang bertuah untuk dia.  Ya lah setelah 9 tahun kerja kat unit aku, dia mohon tukar nak timba pengalaman baru dan akhirnya permohonannya diluluskan dan dapatlah dia bertukar ke pejabat baru.  Lepas tu, dia dapat pula ahli keluarga baru, lahir pada bulan ni sama dengan baby aku.  Dengar-dengar cam nak beli kereta baru heheh insya-Allah.
Oklah, di sini aku nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI ULANG TAHUN YANG KE-31 buat Ena.  Semoga tahun ini dan tahun-tahun yang mendatang akan sentiasa membawa kejayaan dan keberkatan serta dimurahkan rezeki selalu.  Juga sentiasa berbahagia di samping suami tersayang (psstt ayen bagi ape ek hahah) dan 3 orang puteri.  Hadiah lambatlah sikit ek mungkin lepas raya nanti aku bagi.
Lina

6 comments:

Ayen said...

Xde bagi ape pun taun ni,bagi 'ucapan' je.Hahaha...

Lina said...

uikkss tuan diri sendiri yg jawab yer

Ena Qaisya said...

thanx lina.. yg tu je pic aku yg ade ek..mujur comey ahaks...
alhamdulillah, thn ni mmg byk rejki baby.. aku jugak kan dpt 'nek pangkat' malah PTK aku lulus tau...syukrannn....
anyway thanx k lina

Lina said...

ena

ohhh yg tu aku lupa ek aku jg x lulus2 lg ptk dia stop stakat aras 3 tu je lar

sama2

zieha said...

tak sangka u olls leh jd besh fends..mcm kenai je aweks tu kenns..hehehe..semoga dipanjangkan umo utk ena..:)pecah rahsia dah 31 rupenya..:P

Lina said...

zieha

dah 31 dah kak zieha budak tu ingat muda trang tang tang lg ek hahaha