Saturday, September 19, 2009

Berbuka Di Luar

Dengan  ini secara rasminya aku dah habis berpantang.  Hoyeeeeeee!!!!!!!!  Sebenarnya semalam dah habisnya tapi aku kira mula hari ini la yer.  Seronok sebab boleh dah pergi jalan-jalan cam biasa (padahal dari minggu lepas aku dah keluar pergi shopping tapi taklah kerap sangat). 


Sempena meraikan aku dah habis berpantang chewahhh aku dengan Khairol plan nak berbuka kat luar.  Ajak sekali my PIL sebab dah jaga aku sepanjang berpantang ni kan.  Tempat pilihan kami untuk berbuka tak lain tak bukan kat Wan Tom Yam lar sebab senang sikit kat situ.




Menu utama siakap 3 rasa




Antara lauk-lauk yang dipesan




Aku cuma minum teh o panas jer, orang lain dengan fresh orangenya kecur air liur... sabar... sabar




2 orang babysitter




Amsyar punyalar lena tido padahal bising bangat kat situ




Alhamdulillah kenyangnya abis licin hehehe


Lina

3 comments:

zieha said...

hehehe..dah habis pantang..ye
selamat hari raya buat ina sekeluarga..
maaf zahir batin..0-0 yek:)

lina said...

kak zieha

selamat hari raya juga

Marina Monroe said...

Salam ziarah dari Aunie...