Tuesday, August 4, 2009

Pertandingan Bowling

Baru-baru ni kat pejabat aku ada buat pertandingan bowling. Adalah seorang staf yang anjurkan. Dia ni memang suka buat tournament bowling ni. Ena mesti tau sape staf ni. Bayarannya sebanyak RM30 untuk 4 game. Khairol pun tak lepaskan peluanglah sebab dia dah lama tak main. Pertandingan ni diadakan di Premium Lanes, Kuantan Plaza.



Hamper untuk semua.



Mari kita close-up sikit apa isi hamper ni. Ohh barang-barang dapur, tepung, gula, sos. Aku rasa ok juga hamper macam ni sebab boleh guna lama sikit daripada barang makanan kan. Untuk hadiah 1 hingga 3 berupa wang tunai.
Jadi malam tu aku pun temankanlah Khairol. Qistina tinggal kat rumah mertua aku sebab kalau bawa dia, bila dia dah berlari-lari tak duduk diam tak laratlah aku nak menjaganya. Jadi baik tinggalkan jer. Lagipun memang lambat habis dekat pukul 12 baru sesi bagi hadiah semua. Khairol dapat tempat ke-13 jer oklah tu dapat bawa balik hamper. Tak sabar rasanya nak tunggu tahun depan nak mula balik main bowling ni.
Lina

4 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

dah lama tak membaling ke longkang bowling nih....

hehehe...wah hamper best....

Ena Qaisya said...

waaaa tak aci tol drang ni ek.. bile keadaan kite camni br la wat tournament ek.. weh nnt pas pantang, kalo buat, jgn lupa jemput aku ek..kat cni aktif karaoke jek huhuhu

Y@ZeD@ said...

Kak Lina,
congrats ehh dah bersalinn.. alhamdulillah, dapat sepasang dah akak!! bpe berat baby?? lambat lagik ler nihh nak nunggu update?? lps pantang kahh baru aktif memblogging balik nihh hahhhhh??

Lina said...

yanie >>> hahaha longkang jg jd pujaan ye

ena >>> tu lar pasal, ok mesti jemputnya

yazeda >>> thanx... berat baby 2.89... x jg lmbt pun ni dah update heheh... smbil bpantang smbil berblogging... klu ada masa lar