Friday, August 14, 2009

Orang Baru






Perkenalkan anggota baru dalam keluarga Azlina dan Khairol

Nama : Amsyar Iqbal bin Khairol Hamdan
Tarikh Lahir : 5 Ogos 2009 (Rabu)
Masa Lahir : 4.25 Pagi
Umur : 10 Hari
Berat : 2.89 Kg
Tempat Lahir : Hospital Bersalin dan Sakit Puan Azzahra, Pusat Rawatan Keluarga MUIP, Kuantan
Alhamdulillah, pada 5 Ogos 2009 yang lepas, jam 4.25 pagi aku selamat melahirkan anak kedua aku secara normal. Setelah mendapat seorang cahayamata perempuan kali ni aku dan suami dianugerahkan dengan anak lelaki. Nanti aku cerita ek detik-detik kelahiran Amsyar ni.
Buat masa ni aku berpantang di rumah mertua aku. Aku tak kisah pun nak berpantang di mana-mana pun. Jadi, kalau ada masa terluang aku akan cuba update cerita-cerita terkini. Oh ye member aku yang juga seorang blogger, Ena, pun dah selamat melahirkan anak ketiganya, baby girl, pada 13 Ogos 2009 jam 9.30 pagi secara pembedahan. Alhamdulillah ibu dan anak sihat.
Terima kasih kepada yang mengucapkan tahniah. Nanti aku update lagi ye cerita-cerita yang terkini. Tungguuuuuuuuuu!!!


Lina

14 comments:

atty's said...

comey nya..
tahniah buat lina dan ena...

Lina said...

mekasih atty

zieha said...

congratulations!!..amsyar iqbal lina/khairol qistina
4 dah ahli keluarga sekarang:)bahagia selalu:)

en_me said...

chomeyynyerrr..

nza said...

salam..tahniah dpt baby baru...so cute!!!

Lina said...

zieha
en_me
nza

tima kasih sume

ibu hannAqeel said...

wahh bersalin dkat feveret klinik saya jugerk. sy pon bsalin ctu. dgn dokter mane?///..

mummYaeesh said...

congrats kak as! bestnye dpt sepasang!

rasanye baru jek lagi baca n3 kak as tak sihat sbb preggy..skang da kuar da budaknye..hiks.. sedap la nama dia!

Lina said...

ibu hannAqeel >>> oh awak pun bersalin situ gak yer... ms anak 1st ari tu booking Dr. Razak tp yg kedua ni x booking pun x kisah dgn dr mana tp alhamdulillah ms bersalinkan Amsyar dr Azian yg sambut... mmg niat nak dr pompuan

mummyaeesh >>> thanx watie... a'ah rasa skejap je kan ari tu mabuk2 skrg ni dah kuar dah budak yg menyebabkan mamanya mabuk teruk tu... kak az mmg dr dulu suka nama amsyar tu

Nana Rosli said...

salam kak lina,
nana sgt lewat dpt perkabaran ni..sedehhhnya
internet xde kt sini
anyway tahniah dpt baby boy!!
kak long qistina dpt adik dh..ade geng dh..hihihi
baby amsyar sgt comel.

slmt berpantang yer kak,
menjalani ibadah ramdhan buat akak sekeluarga dr nana.

Lina said...

nana mekasih byk2... tgk gayanya cam bole diharap qistina tu jg adiknya sbb sibuk sgt dia bila kak lina tgh layan adiknya

BuLaN iTu aKu said...

tahniah......
dapat baby baru'
bulan orang kota gelanggi 2'kat jengka
akak orang kuantan ye

BuLaN iTu aKu said...

tahniah
DAPAt baby baruuu
aahh
bulan org jengka..
akak orang kuantan ek

Lina said...

bulan

mekasih... ohhh org jengka rupanya... dulu kak lina study kat uitm jengka tu