Tuesday, August 18, 2009

Hadiah Amsyar

Hari ni hari ke 14 aku berpantang. Puasnya duduk kat umah tapi apa nak buat memang kene juga kan. Nasib baiklah ada celcom broadband ni dapat juga aku berblogging kalau tidak mati kutu juga.





Kali ni aku nak kongsi hadiah-hadiah yang Amsyar dapat. Bukan nak menunjuk ek tapi saja je sebab tak ada cerita lain aku nak update kat sini buat masa ni. Lagipun bukan banyak sangat pun hadiahnya.






Ini hadiah dari Pusat Rawatan Keluarga MUIP, tempat aku bersalin. Kali ni banyak sikit hadiahnya berbanding masa aku bersalinkan Qistina dulu. Mungkin dah ramai yang jadi penaja kot. Dalam beg pink tu ada susu Mamex Gold 2 tin kecil, pas tu ada free gift dari Johnson, Fitty dan brosur-brosur pasal baby. Dalam paper bag tu pulak ada free gift dari Bebelac Kid dan bedak Cuticura pun ada.


Ini pula hadiah daripada kawan-kawan dan officemate Khairol. Daripada ofis aku nanti bila masuk kerja baru dapat.

Qistina pun nak bergambar juga dengan hadiah adik. Konon-konon hadiah dia jugalah tu.

Kepada semua yang memberi hadiah untuk Amsyar ni terima kasih yer. Pemberian anda amat kami hargai.

Lina

13 comments:

Ayen said...

Hadiah kite x tunjuk jgk ke?hahaha..

mummYaeesh said...

seb baik ada blog..takde la boring sgt kan..hiks!

atty's said...

murah rejeki amsyar..dpt diah byk.

Lina said...

ayen >>> eh kan ada tu x nampak ke heheh

mummyaeesh >>> tu lar pasal watie mmg blog ni penyelamat dr keboringan

atty >>> itu lar setiap anak ada rezeki masing2 kan

zieha said...

ina..meh lah join giveaway contest k.zieha
manalah tahu kot2 ada rezeki menang..leh dpt gift..hehehe:)
ko bosan2 berpantang tu leh la wat candid pic..

ikiqzana said...

oo lina baru besalin.. taniah la ye dpt baby baru...
bnyk la jugak adiah amsyar dpt.. x yah belikan..

lina selamat berpuasa jugak dari zana sekeluarga... jaga diri semasa berpantang ye..

ediyan said...

salam.... samat bposa jgk kat lina n famili semoga diberkati oleh yg maha esa...amin... amboi seronok yer amsyar dpt hadiah byk gitu...

neezareef said...

k.az tahniah skali lg..

slmt berpuasa dan maaf zahir dan batin spjg kita berblog ni ya..

Lina said...

mmg berhajat jg nak join contest kak zieha tu insyaAllah

Lina said...

a'ah zana tgh berpantang ni tima kasih

Lina said...

ediyan
neeza

tima kasih n slmt berpuasa

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> salam Ramadhan kak lina....
tahniah dapat baby....
selamat berpantang.....hehe

Lina said...

yanie

mekasih yanie...selamat berpuasa