Friday, August 28, 2009

Candid Giveaway Contest

 Ari tu masa jenguk blog kak zieha, dia ada buat contest.  Teringin pula nak masuk contest kali ni tengah dalam pantang ni tak ada apa nak buat kan.  Ok nama contestnya Candid Giveaway Contest.  Syarat-syaratnya seperti di bawah ni ye.

1) Copy gambar kat atas nie & uploadkan kat dlm N3 dan sidebar blog u olls
Ok, dah buat


2) Wajib jadi followers kat sidebar di blog zieha n list kan blog zieha pada bloglist u olls......
Dah, lama dah jadi follower.

3)Uploadkan satu(1) gambar yang boleh dikategorikan candid habis atau yang paling happening,lucu,sedih,gembira, terkejutss yang pernah u olls amik..
Ok, ini gambar candid yang aku pilih untuk masuk contest ni.  Gambar Qistina tengah menguap ni masa aku pergi majlis kahwin cousin Khairol kat Muar ari tu.  Ni masa malam nikah, Qistina sibuk nak duduk dengan Babanya jadi dia seorang je perempuan kat tempat lelaki.  Masa tu lak Khairol jadi jurukamera sempat dia snap gambar candid ni.  Harap-harap adalah tuah Qistina jadi pemenang, insya-Allah.


4) Bila dah dapat gambar candid tu,tinggalkan N3 di link ini sahaja
Ok, dah.


5) Pemilihan gambar berdasarkan gambar yang betul2 menarik dan mesti di amik gambar candid


6) Hadiahnya..adalah SURPRISED....kalau bagi tahu..tak besh la kan...hehehehe

7) Contest bermula pada 16 Ogos 2009-31 Ogos 2009..

8) Keputusan pemenang bloggers bertuah akan diberitahu 1 minggu selepas tarikh tamat
contest tersebut...
 

Ok dah siap dah entry untuk Candid Giveaway Contest ni.  Hopefully segala syarat-syaratnya telah dipenuhi dan gambar yang dihantar ni pun bertepatan dengan konsep yang dikehendaki.
 
 
Lina

8 comments:

zieha said...

salam ina..

wokeh..k.zieha dah check n semuanya DONE:)
alahai qistina ..nguap lain kali tutup mulut tau..hik3x
ok ina nnti jgn lupa terjah n check resultnya pula..
GOODLUCK:)

Ena Qaisya said...

ooo nila sticky mode ko tu ek... tapi nape tak letak STICKY MODE kat atas dia..

Lina said...

kak zieha

ok thanks kak zieha

Lina said...

ena

x jd lar aku buat x tau tang mana silapnya

Nurulhuda|Adlie said...

kelakarnye la tina ni :) mengantuk sangat tu, hehe

kak nanti kalau boleh datang la ek? please please.. mmg rasa mcm tak best kalau akak tak dtg..

mummYaeesh said...

hahah..comeynye... komain besar mulut dia..baik2 nnt masuk lalat!

good luck k.az!

Lina said...

huda

bila tgk balik gambo tu mmg kelako... nantilah akak cuba pegi insya-Allah

Lina said...

mummyaeesh

mekasih watie