Tuesday, September 1, 2009

Blog Baru

HAI SEMUA... ENTRY KALI NI PENDEK JE
CUMA NAK JEMPUT KAWAN-KAWAN BLOGGER
MELAWAT SATU BLOG YANG BARU DIBUKA SECARA RASMINYA HARI INI
BLOG NI MENGENAI DUNIA PANCING
JADI KEPADA KAWAN-KAWAN 
YANG SUKA MEMANCING BOLEHLAH BERKENAL-KENALAN DENGAN
TUAN PUNYA BLOG NI
OK KALAU NAK PERGI KE BLOG NI BOLEHLAH KLIK KAT BAWAH NI YER



Lina

8 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

hihi abg krol pun dah ada blog, bagus amat!

kak, ok x 3 column ni? hehe smlm kul 6 dah siap.. tapi ada tersasar kat alignment kiri, puas nak membetolkan.. hehe.. :)

pastu duk cari trick nak kemaskan, bg justify la, center la, sebab org punya pun nak betulkan.. puas ati wat...

akak tukar color font jek rasanya lagi, sebab susah nak baca biru tu, pandangan jek.. :)

Lina said...

mmg dr dulu lg dia nak buat blog tp kat ofis susah jd bila dah line sendiri ni ok lar

ok dah 3 colum ni, xpe nanti akak modified satu2 mmg nak edit pun kaler font yg maner x bape clear tu

mekasih ek tlg renovate blog akak ni

Ena Qaisya said...

patut r aku masuk ase len jek..upanye dah renovate umah ek.. takpela, raya thn ni kena tuko plak kaler umah ahaks... amboooiiii advanced skang ni ek, kerol pun dh pandai men blog..ppasni ajak Qistina plak wat blog ekekek

salmal's said...

ini bleh geng ngan suami saya nih. pe'ngail' tegar. part time jadik nelayan. hhehehe .. sanggup abes riban2 beli pancing.

mummYaeesh said...

wah..laki bini ada blog..bagus2!

sungguh oren mataku..wohoo

Khairol said...

ena

mmg dah lama nak renovate tp itu pun org lain yg tlg buat

itu lar dia jeles aku ada blog lgpun nak lwn ko dgn ayen hehehe

tu lar pasal ingat nak buat blog kat qistina pulak lar

Lina said...

salmals

hubby u pun minat gak mancing ni yer bole lar jd geng hubby i

Lina said...

mummyaeesh

ye ye sila lar jenguk ke umah satu lg yer

watie oren kan ceria