Wednesday, July 15, 2009

Tag Mengenai Diri

Buka-buka blog Ena dapat tag lak. Ena ko memang bertuah sebab aku tengah free ni jadi dengan sukacitanya aku buatlah tag tu yer.

Oh ye sebelum tu nak mintak maaf pada kawan-kawan kalau buka blog aku ni nampak cam tak happening je sebab under renovation hehe cam rumah lak nak renovate bagai. So nantikan wajah baru blog aku ni yer. Ok continue with the tag.


1)5 nama timangan anda.....
> Ina (panggilan keluarga dan kawan rapat)
> Lina (panggilan di pejabat)
> Az (panggilan semasa belajar di ITM)
> Na (kadang-kadang ada juga yang panggil nama ni)
Ada empat je lar nama timangan tak apa kan
2) 5 sifat/tabiat buruk
> suka pendam perasaan (boleh tak bagi satu jer sebab nilah sifat buruk yang paling aku tak suka kat diri aku)
3) 5 makanan peberet
> coklat
> nasi ayam
> tom yam
> kek coklat
> asam pedas
4) 5 subjek pelajaran paling suka....
> Bahasa Malaysia
> Matematik
> Sejarah
3 ni je aku suka hehe
5) 5 benda wajib lam purse....
> IC
> duit
> kad ATM
> lesen kereta
> member card
Emmm cam sama gak ek dengan diorang
6) 5 topik yang biasa di bual bersama pasangan/teman....
> pasal anak
> cerita kat pejabat
> pasal rumah
> kewangan
> keluarga dan kawan-kawan
7) 5 MANGSA TAG
Tak apalah aku taknak tag sapa-sapa tapi kalau ada sesiapa nak buat dipersilakan ye.
Lina

3 comments:

Ena Qaisya said...

vavava baguih..baguih..pantas ko wat TAG aku ek...
anyway cantek gile blog ko.. happening jek kaler ihiks

neezareef said...

panggilan kt umah????..NO.5 tu

Ena Qaisya said...

wehh jgn lupa vote aku kalo nak sebenier ihiks..