Wednesday, July 8, 2009

Mandi Kolam

Aktiviti utama kami kat sini dah tentulah mandi kolam. Memang hajat di hati nak bawa Qistina mandi kolam sebab dah lama tak bawa dia. Jadi, petang hari kami check in tu kami bawa dia dan pagi hari kedua lepas breakfast pun mandi lagi. Seronok bukan main dia. Khairol je lar yang melayan dia aku duduk kat tepi je lar tengok sambil ambil gambar. Lepas tu cecah-cecah setakat kaki je lar dalam kolam hehehe.



Kolam hotel ni terletak kat tepi pantai.



Oleh kerana terlupa nak bawa pelampung, terpaksalah Khairol pun mandi kat kolam kanak-kanak gak heheh. Ada pelampung yang dijual kat situ tapi malas nak beli. Tapi hari yang last Khairol lepas juga hajat dia nak mandi kat kolam dewasa takut nanti kempunan lak hehehe dan mamanya kenelah pulak perhatikan Qistina.

Lihatlah diriku yang dah memboyot.


Mama dan Qistina dalam perjalanan nak balik ke bilik.




Qistina yang tak puas lagi nak mandi kolam tapi dah dipaksa balik.


Lina

4 comments:

Ena Qaisya said...

syeksinye kembo aku ihiks...

Lina said...

itu baju mandi dari dia umo setaun lebih... tapi dah ketat dah nak kene beli baru lak

Spread My Happiness said...

boyot yg cute =)

Lina said...

cute ker... kali ni rasa berat sgtlar pulak kandungan