Monday, July 13, 2009

Makan Chicken Chop

Ada lagi rupanya cerita yang dah berkurun lama tapi aku tak post kat sini lagi. Takpe lar ye aku cerita ringkas je lar sebab dah lama dah.
Ini masa aku teringin nak makan Chicken Chop jadi kami pun pergilah try makan kat apa tah nama kedainya aku tak ingat tapi tempatnya sebelah Balai Polis Kuantan belakang bangunan kedai dekat dengan Hotel Evergreen.
Bagi akulah bukan taste akulah Chicken Chop kat situ sebab kuahnya manis. Selalunya kalau aku pergi makan Chicken Chop mesti orang tu tanya nak sos Black Pepper ke atau Mushroom ke apa ke tapi yang ni tak tanya pun. Tak taulah kalau kena request baru dia bagi.

Gambar gelap sebab ambil pakai kamera hp je.

Air pilihan kami.

Dah makan separuh baru teringat nak ambil gambar.




Lina


2 comments:

Nurulhuda Abu Bakar said...

manis nya muka tina, rindu gila!! ada gak la kak kedai yg tak tanya, kita yg kene cakap, mau blackpepper ye kuah dia.. gitu!

Lina said...

nampak gak ye muka qistina tu pdhal gelap heheh... ye ker ntah apa2pun klu nak mkn chicken chop x pegi dah kat situ