Thursday, July 9, 2009

Farewell

Cerita ni sebenarnya dah basi dah, orang yang dirai tu pun dah selamat bekerja kat tempat baru. Sibuk dengan cerita lain sampai terlupa nak post cerita ni. Ini adalah Majlis Perpisahan sempena pertukaran ex-officemate aku yang juga seorang blogger ke pejabat baru. Alah pejabat baru dia pun bukannya jauhpun, dari pejabat aku kalau jalan kaki 5 minit jer.

Orang yang dirai sedang memberikan ucapan terakhir. Muka cam menahan sendu jer hehe.

Bila ada majlis-majlis cam ni tak sah kalau takde makan-makan kan, jadi inilah antara menu pada petang tersebut. Tengok staf-staf kat ofis aku kalau pasal makan memang tak tinggal heheh.

"Buat Ena, semoga kau lebih success di tempat baru. Lagipun tak lama lagi naik gred lak yer, gaji pun bertambah, bolehlah belanja hehe. Apa-apa pun jangan lupakan aku dan kawan-kawan kat sini. Tahun depan kita balas dendam ek main boling".

Lina

5 comments:

Ena Qaisya said...

tak kose muka tahan sendu wehhh tu muka cuak kena bg ucapan huhuhu...
ko bole la tahun depan, aku mana bole weh.. abis kurang stahun lbh baru aku leh aktif uhuks...
anyway thanx.. nnt nak makan area sini juz hint aku sbb aku pun takde geng uhuks..

Ayen said...

Ex-officemate U ke tu?..Cun jugak ek,hahaha...

Lina said...

ena >>> a'ah ek ko lama skit kene rehat kan xpe2 ko dtg tgk pun xpe... lorr ko mkn sorg2 la ek xpe nanti aku call

ayen >>> eiii gatalnye nanti bgtau bini ko hahaha

Spread My Happiness said...

sian nya makan takde geng, tula nak tukar sangat.. hehe

Lina said...

huda >>> ala mula2 je tu xde geng nanti ada la tuh