Friday, April 10, 2009

Tag - Hal Peribadi

Dapat tag lagi daripada Puan Ena.
Nama Timangan anda:
Ina dan Lina
Anda seorang yang:
- pendiam
- cool
- penyayang
- keras hati
- sensitif
Insan teristimewa?? Describekan dia terlalu Istimewa di mata anda:
Famili aku, suami dan anak... suami aku bukan sahaja sebagai suami tetapi seorang kekasih dan kawan baik, my soulmate, sebahagian daripada hidup aku, anak aku adalah permata hatiku, penghibur di kala dukalara, tiada siapa dapat menggantikan mereka dalam hidup aku, tanpa mereka siapalah aku
Lagu kesukaan anda:
Lagu-lagu yang sedap di pendengaran telinga aku
Makanan kesukaan anda:
Coklat

Warna kesukaan anda:
Oren dan kadang-kadang coklat
Tiga benda mesti ada dlm beg anda:
- hp
- purse
- lipgloss

Kali terakhir masa anda menangis & kenapa:
Tak ingat la tapi baru-baru nilah kes merajuk dengan Khairol hehe.
Tag rakan anda:
Sesiapa yang nak buat dipersilakan yer. Malas nak tag sesape.


Lina

2 comments:

atty's said...

SALAM LINA..sehat ke..takecare ye

Ayen said...

Merajuk pasal ape plk?Nak Exora tp kerol xnak beli ke,hahaha...Xpe kat Duta Village baru2 ni saye dah dgr kerol call salesman tnye pasal Exora,nanti dptlaa tu.ekekeke...