Wednesday, April 8, 2009

Tag - Blog

Disebabkan ada masa free nak buatlah tag yg diberi oleh member sorang ni... dah lama dah dia bagi tag ni hehe.


1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

CORETAN DARI DALAM HATIKU

Emm... pilih nama ni sebab segala entry yang ditulis dalam blog ni semuanya ikhlas dari dalam hatiku.

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

azlinamy.blogspot.com
azlina - nama sendiri
my - singkatan nama ayah, mohamed yasin
Pilih nama link ni sebab senang kan pakai nama sendiri je takyah fikir-fikir nama lain dah.
3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Penulisan dalam blog ni semuanya berkisar dalam hidup aku. Semuanya yang aku ceritakan yang berlaku di sekeliling aku, pasal family, pasal kawan-kawan, pasal kerja dan macam-macam lagi yang berkait rapat dengan hidup aku.
4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
Pernah juga masa mula-mula nak masuk dunia blog ni, masa tu tak berapa pandai lagi, lepas tu member blog pun takde lagi rasa cam buang masa jer tapi nasib baik tak putus asa, aku tetap teruskan juga sampailah sekarang.

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
Ohhh pasal pemilik blog yang tag aku ni... dia my ex-officemate, seorang rakan yang baik, tak sombong dan seronok kawan dengan dia ;-).

6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.Ok ..nak tagkan pada...
Takpelah takyah tag kat sesape tapi kalau ada rakan-rakan yang nak buat dipersilakan copy and paste yer.
Lina

No comments: