Tuesday, April 28, 2009

Sepit Rambut


Saja nak tunjuk Qistina konon-kononnya posing ayu sebab nak tunjuk dia pakai sepit yang alahai cenonetnya antara nampak tak nampak tu. Padahal sepit tu sekejap je bertahan kat rambut dia tu, lepas tu tangan dia pun merayap dah gatal nak cabut sepit tu.
Aku pun tak tahu dah camane nak make sure kalau aku ikat rambut dia ke, pakaikan sepit yg lawa-lawa tu dia tak akan cabut. Tak taulah kenapa Qistina memang tak suka pakai benda tu lama-lama. Mula-mula sukalah, kadang-kadang dia yang suruh pakaikan, tak sampai 10 minit dah cabut. Sakit je rasa hati. Getah rambut, sepit, segala macam benda alah tu dah berlambak aku beli tapi tulah susah tul nak pakai lama. Macam mana yer korang ada idea ke, petua ke nak pastikan dia tak cabut kalau aku pakaikan?

Lagipun dia tak nak potong rambut so kalau tak ikat rambut memang rimas giler la aku tengok nak nak kalau dia melasak, berpeluh-peluh ya Allah belengasnyalah.


Last sekali tetap peace hehe

Lina

2 comments:

Ena said...
This comment has been removed by the author.
Ena said...

hehehehe
mujur azab rambut anak2 aku yg panjang mengurai lg mengerbang itu udah tamat.. tp siyes weh, kembo aku ni elok rambut paras bahu.. nampak cute jek ihiks..