Tuesday, April 14, 2009

Bengkel Pemurnian MPK dan FM

Hujung minggu baru ni ofis aku ada buat Bengkel Pemurnian MPK dan FM kat Duta Village Beach Resort, Beserah. Bagi sape-sape yang kerja gomen memang taulah apa dia MPK dan FM tu. Tempatnya dekat je dalam Kuantan, kalau taknak tidur kat hotel pun boleh balik rumah ulang-alik hehe.

Aku dengan seriusnya mengikuti bengkel... kononnya hehehe.


Suasana dalam dewan tempat bengkel diadakan.


Bergambar kenangan dengan sebahagian officemate.

Bengkel ni diadakan selama 3 hari 2 malam. Seronok memang seronok sebab dengan kawan-kawan ofis kan dah kenal jadi taklah boring sangat. Makan pun boleh tahan. Cuma aku terlupa lak nak snap bilik hotel aku dengan suasana hotel tu. Walau bagaimanapun masa bengkel ni memang ramai orang menginap kat hotel ni sebab hujung minggu, pelancong pun ramai. Kiranya hotel ni sesuai untuk bajet yang sederhana.
Lina

5 comments:

atty's said...

seronokkan.dpt duk otel..makan sedap2

Ena said...

a'ah la lina.. aku pun leh terlupa snap bilik otel kiter.. punye la kusyuk ngat dapat tilam n bantal, trus lupa profesional kiter sbg blogger yg tegar ekekeke

Ayen said...

Saye pun keje gomen jgk tp yg saye tau MPK tu 'majis perbandaran kuantan',ye ke?..Hahaha...

en_me said...

bergambar dgn artis tewww..

Lina said...

atty >>> mmg seronok 6 kali makan hehe

ena >>> itular pasal

ayen >>> ena tlg lempangkan laki ko tu utk aku

en_me >>> uikkss sape artis tu