Thursday, April 30, 2009

Acara Makan-Makan 5S

Kalau ada majlis-majlis macam tu tak sah kan kalau tak ada makan-makan. Jadi, menu utama pada hari tu ialah Nasi Minyak dengan opor daging, ayam masak merah, dalca dan acar. Memang best, kenyang sampai ke tengahari.

Kebetulan dah berkumpul ramai-ramai cam tu ambil kesempatanlah celebrate birthday staf-staf yang birthdaynya pada bulan Mac dan April.

April



Mac

Lina

1 comment:

Ena said...

huhuhu windu plak kat mamat yg tak bape encem tu ekekke