Tuesday, March 17, 2009

Taiping, Perak - Zoo Taiping

Malamnya pula aktiviti kami mestilah pergi ke Zoo Taiping, tengok Night Safari. Tiket untuk orang dewasa RM16.00, untuk kanak-kanak tak ingat lak berapa.

Ni masa beratur nak tunggu train. Nak jalan kaki pun boleh tapi aku tak larat kan lagipun penat so naik train je lar. Memang ramai orang masa tu, ye lar musim cuti kan. Memang panjang barisan tapi disebabkan train banyak so taklah lama sangat tunggu.

Biasalah Qistina bila bab menunggu ni macam-macamlah sekejap nak dukunglah macam dia sorang yang penat.

Ini masa atas train.

Ini masa berjalan keluar dari zoo. Dah habis pusing keliling zoo.


Sempat bergambar kat depan zoo. Konon-konon tandanya kami dah sampai kat sini heheh.

Jadi berakhirlah percutian kami ke Pulau Pinang dan Taiping, Perak. Kat Taiping ni kami duduk semalaman jer, esok paginya kami check out balik ke Kuala Lumpur dulu, singgah bermalam kat rumah Huda dan esoknya pula baru balik ke Kuantan.


Lina

1 comment:

Nana Rosli said...

Haii akak!
bestnyaa gi zoo taiping..
nana yg kat gerik nih pon lom merasa nak sampai lg
hahahaha
tp tgh aim nk g mkn mee banjir kuala septg kat sne.. hehehehe