Wednesday, March 18, 2009

Tag

Nak rehat kejap daripada mengupdate so nak buatlah tag yang kengkawan kasi ni. Mula-mula aku nak buat tag daripada Ena.

1. Anda rasa anda hot?

Yes, when i'm with my husband hehe rasa hot dan seksi sangat oppss...



2. upload gambar kegemaran anda.


3. Kenapa anda suka gambar ini?

Sebab kami semua pandang kamera, memang bersedia, ceria serta pemandangan belakang yang cantik sekali.

4. Bila kali terakhir makan pizza?
Rasanya tahun lepas... tahun ni tak rasa teringin lagi nak makan


5. Lagu terakhir yang anda dengar?
Kalau untuk setakat sebelum aku taip entry ni aku dengar lagu Inggeris daripada Kelly Clarkson... tak tau apa tajuknya
6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
La...la...la...la...la buat kerjalah!


7. Selain dari nama sendiri, anda suka dipanggil dengan panggilan aper?
Suka orang panggil nama sendiri jer... tak suka orang panggil nama lain


8. Tag lagi 6 orang dengan hati terbuka tanpa rasa kekesalan sila lakukan homework yer......
1. Aida
4. Lin
5. Nana
9. Saper no. 1- kepada anda?
My junior masa belajar dulu tapi kenal kat dunia blogger hehe


10. Orang no 3 - ada hubungan dengan sesiapa?
Emm... berhubungan dengan mak ayah dialah


11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang no. 5 - ?
Adik sorang ni dulu belajar kat Kuantan tapi sekarang dah balik kampung tak sempat nak jumpa


12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4- ?
Ini pun junior masa belajar orang Kuantan juga

13. and no. 2 siapakah orang no. 2?
Hehe no. 2 ni suami orang... bini dia yang tag aku ni... dah baca part bini dia jadi nak baca pulak daripada part dia lak bole kan...?

14. Bagi pesanan anda pada orang no. 6 -
Oleh kerana kak zieha ada tag saya... saya pun nak tag kak zieha juga... buat tau jangan tak buat
Ok... dah selesai dah jadi kepada sesiapa yang kene tag tu rajin-rajinkan diri anda yer.
Lina

2 comments:

Ena said...

wakakaka gelak beso aku..
when u wif ur hubby, u feel hot n sexy ek... auuuwwwwww gitew wakakak adoyaiiii.....

Nana Rosli said...

Sempat apa jumpa, t nana balik kuantan smula! hehehe