Tuesday, March 24, 2009

Majlis Hari Lahir Qistina

7 Mac lepas kan hari lahir Qistina so memang dah plan dengan Khairol nak celebrate sikit. Kami buat ala kadar je untuk keluarga dan jiran sebelah-menyebelah. Menunya pun simple jer coz kami buat barbeque. So, korang layanlah gambar-gambar ni ye.


Menu utama mee hun goreng... tempah dengan jiran... sedapppppppp

Salad buah

Kentang goreng
Agar-agar last minute hehe tapi habis
Keropok dan air sirap



Tempat untuk membakar



Kek hari jadi Qistina... beli yang dah siap jer tak sempat nak tempah




Kek hadiah daripada famili Baba



Nak tau yang Amrul pun excited jugak cam dia pun sambut birthday




Kek yang sebelah lagi tu dah awal-awal lilinnya ditiup oleh Amrul hehe





Mama dan Qistina


2 orang sepupu yang kamceng




Makan time!!!

Baba dengan Kak Long tengah sibuk membakar





Cehhh aku pun sibuk gak nak eksyen membakar... nampak dah aku dah gemuk kan hehe

Lina

2 comments:

neezareef said...

hepi belated besday qistina
jd anak yg baik
x lama lg dpt adik
yeyehh!

Nana Rosli said...

hepi belated bufday to qistina =)