Tuesday, March 17, 2009

Hari Ketiga - Check Out Time

Lupa nak cerita hotel yang kami duduk tu dekat dengan Lapangan Terbang Bayan Lepas. Dari tingkap bilik memang nampak jelas airport. Sepanjang menginap kat situ asyik tengok kapal terbang turun naik je lar. Qistina pun memang seronok lah asyik cakap nak naik kapal terbang jer.


So, hari ketiga kat Penang dalam pukul 10 pagi kami pun check out lah dari hotel tu. Inilah hotelnya pemandangan dari bawah. Bilik kami yang paling atas sekali tu.



Gambar kenangan hari terakhir Qistina kat Kompleks Tabung Haji Bayan Lepas, Pulau Pinang. Kiranya kalau ada rezeki datang ke sini lagi dah tak payah pening-pening kepala nak cari hotel memang kami akan menuju ke sini je lar.


Selamat tinggal Pulau Pinang... panjang umur kita jumpa lagi.


Lina

No comments: