Friday, December 19, 2008

Tag

Oleh kerana malas sikit nak update blog dengan cerita-cerita terkini padahal berlambak lagi cerita ni, aku buat dululah tag yang diberi oleh Huda yang very d' senang ni..
THE RULE:
1. Copy the tag to your blog
2. Add the link the person who share this tag with you…
3. Nominate at least seven blogger

Your 1st Name Tells A Lot About Who You Are
Hava a good time knowing the meaning of your name!
♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*
A: Best Gf/Bf any one could have
B: You love a certain someone
C: People cant help but check u out
D: You are really lovable
E: You Are Great Kisser
F: Easy to fall in love with
G: You never let people tell you what to do
H: You have a very good personality and good looks
I: People love you
J: People Adore you
K: You're wild and crazy
L: AWESOME KISSER
M: Handsome/Beautiful
N: Easy to fall in love with
O: Best kisser ever
P: You are popular with all types of people
Q: You are a hypocrite
R: You love to kiss
S: You are Freaking CRAZY!
T: You are loyal to the ones you love
U: You really like to chill
V :your not judgmental
W: You are popular
X: You never let people tell you
Y: Sexiest bitch alive
Z: Never good enough...
♥*♥*♥*♥* *♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*♥*
Makna-makna nama aku tu sudah tentulah yang colour oren tu kan. Best juga ek maknanya but daring gak especially yang hurul L tu hehehe. Itu kena tanya Khairol lar betul ke tidak oppsss...
So, sekarang ni kena tag at least seven people jadi mereka-mereka yang bertuah ialah :-
4. Emma
6. Atty
7. Aida
Selamat membuat tag yer... senang banget nih. Kalau dah kene tag ni abaikan jer lah ok
Lina

4 comments:

neezareef said...

ohh..tag ini sonang baitu..hehehe

nurulhuda abu bakar said...

wakaka... awesome kisser tu.. ;) ala saje wat for fun kan...

Lina said...

neezareef >>> mmg senang banget

nurulhuda >>> tulah itu yg mahal tu hehehe

Hajar said...

uhuh, walaupun senang. tapi skang ni tgh dilanda virus kemalasan meng'update' blog. hehe. insya Allah, nanti saya buat eh?