Friday, December 12, 2008

Supper and Breakfast

2 jenis kuih yang dihidangkan masa supper, aku ambil setiap kuih satu jer... taknaklah makan banyak.




Ini breakfast aku, mula-mula ambil nasi minyak lepas tu makan roti lak. Food masa lunch aku tak snap sebab aku sibuk ambil makanan. Pendapat akulah makanan kat Impiana ni boleh dipuji sebab macam lunch, lauk-pauk style kampung dan memang 'berasa' lah lauk tu. Bab makanan memang aku puas hati.



Lina

2 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

makang-makang...

cedap nyer
yummmmmmmmmmyyyyy

(^_^)

Ena said...

wakakaka ampeh!
pada ayat supper 'takmola makan banyak2' tapi bile time lunch ha amik ko!!! malay n western skali sebat jek... upanye nak simpan utk lunch.. mak aiiiiii