Thursday, December 4, 2008

Shopping Susu Dutch Lady & Pampers

Lepas dapat gaji hari tu plan dengan Khairol nak pergi shopping susu dan pampers Qistina. Kami decide nak beli kat Tunas Manja Transit.

Seperti biasa kalau Qistina nampak mainan ni memang nak naik punya. Nasib baik 5o sen saja sekali naik. Itupun kes sebab nak pujuk dia semula lepas kena pukul dengan aku kaw kaw punye. Aku ni macam nilah lepas marah beria-ia lepas tu mulalah rasa bersalah. Mulalah nak pujuk dia bagai.

Inilah barang-barang yang kami beli, stok susu dan pampers untuk sebulan. Nasib baik susu tu ada promosi belian dengan belian. Bila beli lebih daripada RM50, yang selebihnya dapat harga murah. Beli sekaligus ni bukan apa tak payahlah nanti setiap kali habis nak kena beli lagi. Kadang-kadang tengah-tengah bulan dah kering kan.




Lina

5 comments:

neezareef said...

kak az..sama lar skali bli tu mmg byk2 tp salunye x cukup jugak...walhal x ckp tgn dah masa bli time gaji tp budak2 ni kuat tul nyusu..hehehee

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kak lina...

dik yanie nak gak susu

hahhahah

lama gak yanie tak singgah kat sini

heheh

sorry yer kak...
yanie pun kebizian..

atty's said...

wah byknya sopink susu..lama dah tak sopink susu

Lina said...

neezareef >>> sama lar anak kak az pun tu x tau lar cukup ke x

yanie >>> uikss yanie nak susu gak ker... emmm kak lina bg susu pekat dah lar ek

atty >>> cam nilah gayanya anak kecik lg tiap2 bulan pk susu & pampers jer

Ena said...

byknye beli susu.....
weh ade jualan murah tak?
aku kalo borong susu byk2 time jualan murah jek, kalo idak 2..3 paket jek ihiks