Monday, December 15, 2008

My Cousin's Wedding

Awal bulan Disember hari tu aku ada bercuti panjang disebabkan ada beberapa program. Ok yang first sekali ni aku pergi majlis kahwin sepupu aku kat Taman Permata, Ulu Kelang. Sehari sebelum tu aku sekeluarga dengan mak dan ayah aku dah bertolak dari Kuantan tapi kami singgah tidur kat rumah abang aku di Mentakab. Kiranya kami nak konvoi sekali ke majlis ni pagi esoknya.

Qistina dengan sepupunya, Aishah, anak abang aku.


Inilah abang aku yang no. 2, dah gaya cam abah aku lak.



Ini je gambo pengantin yang sempat aku ambil. Simple je majlis ni tak ada kompang ke, bersanding bagai. Oh ye sepupu aku tu yang lelaki yer. Wife dia orang Segamat.

Hahah sempat lagi ambil gambo curi cousin aku, Huda tengah makan tapi tak blur la. Dia sampai lambat sikit dengan my sis yang dah datang lebih awal dan tidur kat rumah dia. Cousin aku ni dengan my sis memang kamceng giler.

Dari majlis kahwin tu kami semua gerak ke rumah Huda nak berehat. Dekat jer rumah dia jalan kaki jer kat Wangsa Melawati. Duduk-duduk kat situ sambil tunggu abang aku yang sorang lagi, abang Kandar datang coz lepas tu nak gi rumah dia pulak bermalam. Lagipun senang pagi esoknya nak gerak ke program yang seterusnya. Fuhh memang penuh jadual hehehe.


Lina

2 comments:

nurulhuda abu bakar said...

wah kak kamu snap muka org... nasib blur tak la nampak kelako... ;) gambar tina ade banyak kat org.. nanti rajin org mail... ;)

Lina said...

nurulhuda >>> itulah blur lak gambo tu yelar pakai hp