Tuesday, December 23, 2008

Mungkinkah...

Sejak dari awal bulan 12 ni aku rasa semacam jer kat diri aku. Rasa malas... rasa penat... mengah... kalau nak bangun pergi kerja tu memang ya Allah payahnya nak angkat kepala. Kalau hari cuti aku lebih suka duduk kat rumah... baring sambil berkelubung dengan selimut. Nak buat kerja rumah pun malas ya amat. Kebanyakannya Khairol yang buat. Kadang-kadang aku paksa juga diri aku... ye lah takkan nak relax jer kan.
Kemudian 'teman akrab' perempuan yang kita jumpa setiap bulan pun dah lewat datangnya. Aku rasa macam ada satu kemungkinanlah tapi pada mulanya aku taknaklah fikir sangat. Walau bagaimanapun aku dengan Khairol memang dah siap sedia kalau betul kemungkinan tu sebab Qistina pun dah besar dah 2 tahun lebih. I think this is a right time for us.
Apa-apapun aku taknak cakap lebih-lebih. Lepas aku bercuti panjang Krismas sampai Awal Muharram nanti baru aku nak pergi buat pemeriksaan. Nanti bila dah dapat keputusan rasmi nanti baru aku bagitau kat korang semua ye. Doakan aku ye moga-moga apa yang aku harapkan tu memang betul. Dapatlah aku bagi teman untuk Qistina.
Lina

11 comments:

nurulhuda abu bakar said...

kak.. betulkah kamu tutttt? g la check.... sian tina.. nanti ta leh nak manja2 sgt... ;)

neezareef said...

kak az..
dah sedang elok sgt tu kalo nk bg qistina adik kan
x sabo nye nk tau..
hehehe

en_me said...

ammvoiii, pregnant ghupernyerr.. congrats..

Y@ZeD@ said...

congrats.. mesti betul tuhh klu dh lewat marrrr..!

bestnye kak...

Ena said...

ehem..ehem..
patutla bengis jek nampak muka akhir2 ni ekekeke
alaaa 17/1 takle nak challenge la ek.. takpe, kurang pesaing aku sorang ekekeke

Lina said...

nurulhuda >>> nanti bile dah confirm akak bgtau

neezareef >>> itulah pasal sian qistina main sorg2 je kat umah

en_me >>> thanks

yazeda >>> thanks aida tp nak kene confirm jg dulu

ena >>> ye ke aku bengis hehehe... eh ko ingat aku takleh main ker kita tengok nanti... aku tak kira aku nak main jg coz mungkin itu yg last sblm aku memboyot hahaha

zieha said...

hmmm..surprise! patutlah berisi nmpk ko hari tu, cc malek tu kata aku plak minah kembang,padahalnyer ko..ekekeke:P

Hajar said...

wah, congrats ye kak lina? apa pun, take care of urself k? :)

Farazila said...

wah...
akak.berita gembira tu...
kalau benar tu ..tahniah la yea....
klu x benar..xpe masih belum rezeki akk...

Deemi Ammar said...

bestnya nak dapat baby. mujur la kita belah, kalau tak teringin gak nak bagi kawan kat ammar.. nak sangt baby lagi.... huhuhuhu... kalau betul tahniah ek...

Ayen said...

Alhamdulillah....Patutlaa lame dah kite x jumpe rupe2nye awk org pegi ke medan perang.Tahniahlaa,pandai kerol menembak yek.hahaha...