Friday, December 5, 2008

Million Thanks

Cantik tak design header kat atas tu? Untuk makluman korang semua, header ni direka dengan kreatifnya oleh adik EITA kita. Actually, aku ada minta Eita buatkan header tu tak sangka pula dia betul-betul buat. Thanks ek Eita.
Pada mulanya Eita minta gambar-gambar selain daripada yang ada dalam blog aku tapi aku tak sempat nak bagi dek kerana kesibukan aku ni... jadi dia buatlah juga guna gambar-gambar yang ada tu.
Walau apa pun memang cantik dan kreatiflah. Buat sementara ni aku akan gunakan header ni dulu. Nanti kak lina akan bagi gambar-gambar lain, bolehlah Eita designkan lagi yer untuk kak lina hehehe.
Sekali lagi, kak lina ucapkan berbanyak-banyak terima kasih buat Eita.


Lina

6 comments:

neezareef said...

ohhh ptt la..header baru...

Ena said...

wooooooooo
tanteknye..
ni yg jeles ni
aku nak gak wehhh uwaaaaaaaaaaaa

Lina said...

neezareef >>> hehehe ok tak dude

ena >>> jeles ek wahahahaha

neezareef said...

ok..kaler balance ngn b/ground

buYut Gurl said...

wah...dh ada designer sndiri ni..
sonang la...

Ayen said...

Elleeehhhh...x cantik pun,hahaha...Cantiklaa coz kaler tu kaler peberet saye tu yg saye ckp cantik.