Thursday, December 4, 2008

Kedai Perabot Wescourt

Masa Kak Esah balik ke sini, dia ajak aku dan Khairol pergi tengok-tengok perabot Cavenzi kat Wescourt. Perabot Cavenzi ni selalu buat promosi jadi dia nak tengoklah sebab dia ada berkenan satu set ruang tamu.

Kak Esah dengan Khairol tengah berkira-kira untung dan rugi heheh. Aku kat mana masa ni yer?

Seperti biasa bila ada budak 2 orang ni, bawa kat tempat macam ni, diorang buat macam rumah sendirilah. Asyik menjerit je lar kerja aku.


Tengoklah Qistina ni ha, asyik berlari jer kerjanya.


Ni pun masa snap gambo ni diorang tengah duk diam, abis je snap terus berlari semula.

Masa tengok-tengok perabot tu aku pun terberkenan dengan sofa ni, cantik tak? Kulit ni, kalau nak tuko kaler sarung pun boleh juga. Nantilah aku nak datang lagi kalau ada rezeki nanti nak sambarlah sofa ni.



Lina



5 comments:

neezareef said...

kalo kulit senang skit nk jaga

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kak lina

jangan lupa hantaq 1 set sofa kat umah dik yanie yer...

nak kaler cokelat

kekkekke

Lina said...

neezareef >>> kak az pk cam tu gak dude, nak2 lg anak tgh lasak ni

yanie >>> wahhh order je lar cik adik sorang ni... mentang2 byk kakak hehehe...

buYut Gurl said...

cavenzi mmg lawa2..
tp kene tgk gak
ada barang yg xde quality
tp kebanyakannya, mmg bagus la..

Ena said...

wahhhhh
beli prabot ek..
leh la mai umah ko dok atas sofa ekekeke