Tuesday, November 4, 2008

Tag - 5 Perkara

Aku kena ganti PA Timbalan yang bercuti hari ini. Sekarang ni tengah free jadi nak buatlah tag yang Ena bagi.

5 most craziest things accomplished in your life~
  1. Masa aku Form 2 aku jadi nakal sangat mungkin disebabkan pengaruh rakan kot (tengok nak salahkan orang lain lak)... masa tu aku penah baling-baling kapur ke member masa cikgu tengah mengajar dalam kelas dan macam-macam lagi
  2. Masa belajar kat uitm pernah aku dengan geng-geng aku panjat ke bumbung hostel pukul 3 pagi... masa tu bulan puasa lak tu
  3. Pernah aku balik dari Melaka naik bas (masa single), sampai je rumah pukul 10 malam, aku keluar balik naik kereta aku pergi ke rumah seseorang nak selesaikan something (boleh ke malam-malam main terjah je rumah orang)... oppsss...
  4. Pernah tidur dalam kelas, lepas tu selamba je bangun balik buat-buat belajar macam biasa.
  5. Sengaja ponteng sekolah sebab malas lepas tu tulis surat kat cikgu kata demam.
5 words you wish to hear all time

  1. Sayang... i love u (daripada suami aku lar)
  2. Mama... kakak sayang mama (daripada anak aku)
  3. Eh... awak nampak kurus lar
  4. Jom gi shopping (daripada suami aku heheh)
  5. Kita pergi bercuti nak (daripada suami aku juga)
5 things u love in ur room~


  1. Katil
  2. Meja solek
  3. Baju-baju aku
  4. Tempat gosok baju
  5. Kerusi cleopatra
5 last speech you wish to say in your last breath~

  1. Mengucap dua kalimah syahadah
  2. Mohon ampun minta halalkan makan minum daripada suami aku, ibu bapa aku dan mertua aku
  3. Abang... jaga anak-anak kita baik-baik
  4. Abang... sayang cintakan abang buat selama-lamanya
  5. Ya Allah ampunkan segala dosa-dosaku
5 things u do when get bored

  1. Kalau kat pejabat aku surf internet, buka blog, update blog
  2. Pergi jalan-jalan
  3. Kalau kat rumah aku kacau Qistina
  4. Kadang-kadang saja je cari gaduh dengan Khairol
  5. Tengok DVD
5 persons u LOVE MOST~

  1. Dah tentulah suamiku yang tersayang Khairol
  2. Anak daraku Qistina
  3. Mak aku
  4. Ayah aku
  5. Adik-beradik aku

5 silly things that u dont want people know but u have to let people know~

  1. Bila tengok cerita-cerita romantik ker, cerita Korea ke cerita Jepun ke lepas tu aku akan berangan hehehe
  2. Kalau aku makan tak kiralah kat rumah ke atau kat restoran, kalau dalam makanan aku tu ada sotong, kerang atau udang aku akan asingkan dan letak kat tepi dulu dan makan last sekali... cam budak-budak kan

Aku dapat dua je lar puas aku ingat boleh la kan...

Choose 1 and tell why :

shoe or handbag
  • shoe sebab suka design-design kasut terutama yang bertali halus
Lipstick or mascara

  • lipstick..sebab senang pakai
Jeans or skirt

  • jeanslah... terutama levis
Chocolate or ice-cream

  • of course la chocolate sebab ape ek... sebab sedap la
Singapore or Indonesia

  • Indonesia sebab dengar daripada member-member nak shopping giler-giler kat sanalah
Fork or chop stick

  • fork sebab pakai chop stick tak lulus lagi
January or Feb

  • january rasanya sebab permulaan tahun baru
Chicken or fish

  • dua-dua bole tak hehehe
Money or Life

  • life... tak de sebab apa-apa
Abdullah Badawi or Anwar Ibrahim

  • no komen
5 person yg i nak tag~

Taknaklah tag sesiapa... sape yang rasa nak buat dialu-alukan untuk mengambilnya. Siap...!

Lina

3 comments:

Yatie said...

huh, angin tag ye sekarang nieh ... memana pegi sume wat tag .. pepanjang plak tuh .. huhuhu ..

Hajar said...

hehe. rajin akak.
tag saya dr kwn2 pun ade byk lg x buat. :D

Lina said...

yatie >>> org dah bg yatie buat je lar

hajar >>> tgh free n xde bahan utk blog buat tag je lar