Tuesday, November 18, 2008

Sibuk

Aku nak minta maaf kat rakan-rakan semua coz bila buka blog aku tak berupdate lagi. Still yang minggu lepas punya entry. Bukan aku malas nak update or takde bahan tapi sepanjang minggu ni aku sibuk sangat-sangat. Minggu ni di pejabat aku ada persidangan dewan negeri. Jadi aku pun terlibat sama bertugas. Apa ye tugas aku masa dewan bersidang ni nanti aku ceritakan.
Aku memang tak ada masa nak update blog, kalau ada masa pun aku cuma lawat blog korang je. Insya-Allah bila habis tugas aku ni aku akan aktif semula hehehe. So, tunggu ye cerita terbaru aku nanti.
Lina

3 comments:

neezareef said...

wah..bz btl ha...

buYut Gurl said...

sama la ngn kite kak..
blog pun xupdate2, still last week nya citer..
ni pun drop tgk blog org je..
c u....

Ena said...

minat giler ko ek smp punyela panjang entry dia ekeke

~Tak sabar nantikan entry aku dicandid.. bile la nak kuar tu huhuhu