Monday, November 3, 2008

Shopping Di Carrefourt Dan Donut Big Apple


Kami jalan-jalan sekejap je kat ruang legar terus naik kat 1st floor masuk ke Carrefour. Sebelum masuk seperti biasa ambil dulu troli bukan nak beli barang sangat pun tapi letak 2 orang ni. Kalau tak letak dalam troli alamatnya aku dengan Khairol asyik main kejar-kejar je lar.




Cashier tengah mengira barang-barang yang kami beli. Tak banyak pun barang satu plastik jer.




Masa nak balik tu aku ajak Khairol pergi satu tempat ni sebab dah lama tak makan.



Inilah yang aku ngidamkan hehehe... beli yang 1/2 dozen jer. Kalau aku pilih mesti yang ada coklat jer, 2 yang lain tu Khairol lar yang pilih.



Lina


4 comments:

atty's said...

dapnya donut..nak ckit

Ena said...

adehhh
aku beriala telek, sejak bile ko ade anak laki, aku tak pasan anak dara ko tgh sedap duduk menyandar ekekeekke

Y@ZeD@ said...

sedapnye donut.....

kak, terubar plak rindu kat kuantan bila tunjuk gmbr2 EC Mall tuhh...hehhee...

buYut Gurl said...

BA mmg sedap!!
suka sgt yg ade nut+choc tu!!!
kalo tgh mkn, xheran nk pandang lain..