Wednesday, November 26, 2008

Main Futsal


Inilah tempat yang kami tuju. Inilah satu-satunya gelanggang futsal kat Kuantan ni di tingkat4. Gelanggang futsal lain semua kat atas tanah. Janjinya main pukul 9 malam tapi disebabkan sebelum ada blackout kat situ ditunda ke 9.30 malam. Puas juga aku menunggu nasib baik bawa anak bolehlah melayan.




Gaya seorang pemain bola hehehe...

Mula-mula main aku tengok Khairol jadi keeper tapi disebabkan dia baik hati sangat bagi lawan masuk gol, terus tukar posisi.



Lepas tukar posisi di pulak sumbat gol. Aku tak taulah sape yang menang sama ada team Khairol ke team lawan sebab aku asyik layan tv kat hp aku.


Game habis lebih kurang pukul 10.40 malam. Kami terus balik ke rumah sebab Qistina dah penat dan mengantuk. Mana taknya tak duduk diam langsung kat tempat futsal tu. Best juga tengok orang main futsal cuma tak larat menunggu je lar.



Lina

5 comments:

buYut Gurl said...

xgegar ke building tu..
main futsal kan ade lompat2 skit, lari2...risau plak..

atty's said...

kat bangi/kajang dah byk gak tmpt men futsal..

neezareef said...

apesal x join skali..syok

en_me said...

naper tanyer abang ittewww team maner kalah.. uhuhu

Lina said...

buyut >>> ntahlar buyut, kak lina pun terpk gak tak ke runtuh ke naya...

atty >>> a'ah mmg dah makin byk, ye lar bole jd tempat riadah

neezareef >>> masalahnya team lelaki je main klu ada team pompuan dah tentu masuk

en_me >>> itulah lupa nak tanya