Tuesday, November 11, 2008

Breakfast



Balik dari airport Khairol ajak anak menantu Kak Lah breakfast kat Restoran Zaman. Restoran ni memang famous untuk minum pagi terutama nasi lemak dia. Lagipun dari restoran ni boleh nampak flight berlepas. Bolehlah minum-minum sambil tunggu flight Kak Lah berlepas.

Sambil menunggu nasi lemak Khairol order dulu roti canai. Memang ramai orang yang breakfast kat situ terutama hujung minggu. Kalau nak ambil nasi lemak kena beratur.

Selesai breakfast kami pun balik ke rumah. Sekarang ni Khairol dan mertua akulah tengok-tengokkan anak menantu Kak Lah. Kak Lah dan Abang Isa dah amanahkan pada Khairol jadi kenalah jalankan tanggungjawab sebagai bapa saudara kan. Insya-Allah kami akan jalankan tanggungjawab ni dengan sebaik-baiknya.
Lina

1 comment:

Y@ZeD@ said...

adoiiii sedapnye ns lemak zaman..
hanya org ktn jer yg tau keglameran ns lemak tuhh kann kak?

aida tiap kali blik ktn mmg selalu bwk family sume breakfast reramai kt situ..

alamakkk terliur2 le plak..!