Friday, November 28, 2008

Award

Jenguk-jenguk blog Ena rupa-rupanya dia ada bagi award kat aku. Terima kasih bebanyak ek Ena. Konon-kononnya blog aku antara 4 yang giler-giler dan best hahahah... pulak tu siap ada note lagi "sian kowang cuz aku pilih kowang sebab kowang giler2 tapi BESSTTTTTTTTT".





Sebelum aku pastkan award ni kepada blog lain ada peraturan-peraturannya seperti kat bawah ni:-






Aku rasa aku taknak bagi kat 4 orang jer sebab aku rasa semua blog yang aku link tu semuanya giler-giler dan besttttttttttttt sangat-sangat. Oleh sebab tu aku anugerahkan award ni (chewahhh macam Anugerah Skrin lak) kepada semua rakan-rakan yang aku link tu, yang sentiasa buka blog aku ni, tinggalkan komen dan sebagainya. Korang semua memang worldlah (pinjam perkataan Mawi heheh). Nanti korang ambillah award ni letak kat blog korang ek.


Terimalah award daripada aku ni seadanya.

Lina


1 comment:

neezareef said...

x malu nk amek boleyy..hehehe