Friday, October 17, 2008

Sudah Sihat

Inilah keadaan Qistina masa tengah melepek demam. Dahi tu asik bertampal je lar kalo tak dengan cool fever dgn tuala basah.

La ni alhamdulillah sihat dah sebab tu aku dah buat entry ni... kan ada aku cakap yang nak update minggu depan kan tapi diawalkan hehehe. Lega dah
hati aku sebab dia dah sihat. Khairol pun dah beransur sembuh lar juga.



Tengoklah aksi-aksinya yang konon-konon tido tapi tak pun saje jer pejam-pejam mata.
Lina

3 comments:

buYut Gurl said...

pandai ye dia posing even demam pun...
smart gurl..

neezareef said...

besau nye bantal peluk ha

nurul said...

tina budak nakal!