Monday, October 20, 2008

Rumah Terbuka - 1

Hari Sabtu lepas aku dan Khairol dapat 2 jemputan Rumah Terbuka kat taman rumah kami. Jadi petang Sabtu tu aku dan Khairol pun balik ke rumah kami. Seronok betul aku dapat balik rumah hehehe.




Nasi impit dan rendang ayam



Rumah pertama adalah rumah anak-anak dara bujang yang menyewa selang 3 buah rumah dari rumah aku. Anak dara yang seorang tu Adila namanya memang baik disebabkan sampai ke rumah dia menjemput aku pun pegilah dengan jiran sebelah rumah aku, Kak Ina. Aku bawa sekali anak-anak sedara Khairol untuk temankan sebab Khairol kan masih dalam tempoh kuarantin.


Agar-agar coklat, sedap...


Barbeque ayam



Juadah-juadah yang dihidangkan simple jer tapi boleh tahan. Kami kat situ sekejap jer sebab nak pegi rumah jiran satu lagi pulak. Lagipun itu kan rumah orang-orang bujang ramai lak member-member diorang jadi tak berapa best nak duduk lama-lama.



Tengoklah Qistina makan, sedap sangatlah tu.

Lina

3 comments:

buYut Gurl said...

sedap tu..siap ade ayam bbq lg..susah nk jmpa org buat cm tu..

Lina said...

a'ah buyut ye lar budak2 bujang klu pasal barbeque ni mmg pakar...

fndrocka said...

Selamat Hari raya...aku nak buat blog terbuka minggu ni..jemputlah datang ke blog aku..tukar2 link jugak k.huhu. fndrocka.wordpress.com