Wednesday, October 8, 2008

Jalan-Jalan Hari Raya - 1

Aku tak dapat lagi nak cerita aktiviti-aktiviti aku masa raya sebab banyak lagi gambo-gambo pada hp aku yang satu lagi. Hp tu pulak aku tak abis khatam lagi jadi bluetooth ke apa aku tak gheti terpaksa nunggu Khairol ajar. Apa-apapun enjoy dulu gambo-gambo ni yer. Kalau korang semua pandai kat mane ni yer?



Lina

10 comments:

Ena said...

wehhhh
ko raya kat Genting ke?
giler toll...
takde kampung ke sampai nak raya kat genting tu ekekekeke

buYut Gurl said...

kat genting ek???
walamak....raya sambil jalan2..
best wooo...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

KAK LINA....
he he he

timer kasih kak lina..
sebab sudi tunggu

he he he
insyaAllah petang nih yanie update lagi citer raya yanie...

uiish....RAYA DI GENTING....
malatop akak lina ku sowang nih
ha ha ha

neezareef said...

wah wa..raya genting ha...x berubah la kak az ni...maintainn

Ayen said...

gambo 1 - ambooiii haji kerol,bkn main lagi beraye smbil bancuh daun terup ke kat ats sane?,hahaha...
gambo 2 - malulaa I tgk,seksi sgt...
gambo 4 - maksud neezareef tu maintain ape yek?ayen tgk makin 'tembam' je,hahaha...(jgn marah).

Lina said...

ena >>> slalu beraya kat kg kan kita pecah tradisi lar hahaha...

buyut >>> mmg best buyut tp yg x bestnya ramai bangat org ye lar cuti umum kan...

yanie >>> sama2... kak lina tggunye... mmg malatoppp...

neezareef >>> maintain sgt lar kak azz ni... jgn salah pandang... gambo sekerat je tuh klu tgk gambo penuh mesti terkejut hehehe...

ayen >>> bancuh daun terup ape nunggu nak check in je berejam... ala jeles lar tu org kata i ni maintain hehehe....

neezareef said...

tgk pp tu ha..trademark tau dah sape...hehehe

nurul said...

ke genting nampak.. mesti qistina melasak je main tu... ;)

anithaiman said...

amboi jauhnyer gi beraye sampai ke genting. bikin gempaq nampaknye. meriahnyer....

zieha said...

ala...biasala tu..zaman milionium kenn...rayalah mana2 pun..janji enjoyy..:P