Wednesday, October 29, 2008

Dapat MC

Hari Rabu minggu lepas pagi-pagi lagi aku dah bangun sebab nak pergi Klinik Pesakit Luar nak cek mata aku. Ye lar kalau klinik kerajaan ni selalunya ramai orang jadi kene pergi pagi-pagi nak ambil nombor. Khairol pun ikut juga sebab nak cek tekak dia yang sakit dan sekaligus nak sambung MC sehari lagi.

Suasana di meja pendaftaran.

Jadi orang buta sekejap pakai spek hitam hehehe...

Nombor yang aku dapat untuk pendaftaran.

Nombor yang tertera di board. Oklah takdelah lama sangat tunggu. Lagipun masa kami sampai tu tak ramai sangat orang.



Lepas daftar dia akan bagi pula nombor untuk masuk ke bilik pemeriksaan pula. Inilah nombor yang aku dapat. Taklah jauh sangat dengan nombor terkini tapi adalah dekat setengah jam juga aku tunggu. Lepas doktor periksa aku terus dia bagi MC 2 hari. Kira sedang eloklah tu terus sambung cuti umum dapatlah aku cuti 6 hari.


Lina

3 comments:

nurul said...

patut lah mata akak org tgk kaler merah je.... nasib tade berjangkit ;)

Lina said...

patutnya masa open house dah baik dah tp sbb sibuk prepare n cuaca lak panas itu yg still merah tuh...

buYut Gurl said...

ooo..meriah cuti akak kan..best!