Thursday, September 18, 2008

Tom Cruise

Ni nak kongsi lagi cite pasal seorang lagi pelakon kesukaan aku. 2 minggu lepas tak silap aku, aku tengok Oprah Winfrey Show yang menjemput Tom Cruise sebagai tetamu sempena Sambutan Ke-25 Tahun Dalam Dunia Perfileman. Sebelum tu Oprah pernah rakam rancangannya di rumah Tom Cruise tapi aku tak ingat kat mana.

Aku 'jatuh hati' kat Tom Cruise ni masa tengok cite Top Gun la apa lagi. Hensem bangat dia dengan uniform tu. Filem-filem dia yang seterusnya ada aku tengok dan ada juga yang tak tengok. Jadi aku ni bukanlah dikategorikan sebagai peminat fanatik cuma minat-minat je lar.


Tom Cruise macam tak makan tua kan padahal umurnya dah 44. Still nampak segak memang padanlah dengan isterinya Katie Holmes yang baru 2o lebih tu.


Ini Nancy yang boleh diibaratkan sebagai peminat no. 1 Tom Cruise. Sebelum ni Oprah pernah bagi kejutan pada dia dengan membawa Tom Cruise ke pejabatnya. Kali ni Oprah jemput dia sebagai tanda penghargaan. Bertuah sungguh Nancy ni. Yang paling best semua penonton di studio pada hari tu dapat DVD semua filem Tom Cruise dari first movie sampai yang terkini. Bertuah sungguh!


Bersama isteri Katie Holmes dan anaknya yang sangat-sangat comel, Suri.

NotaHujungKaki : Untuk makluman, yang buat aku lagi minat kat Tom Cruise ni sebab tarikh lahirnya sama dengan aku 3 Julai hehe... jangan mareee...




3 comments:

nurul said...

akak mmg kaki cruise.. dari zaman doolu-doolu lagik kan...

Lina said...

Hahaha... well...

buYut Gurl said...

kak....dia mmg hencem bangat sih...
mase kecik2 dulu suka sngt pggil dia TOM KURUS!!!
smpai la ni dia kurus xgemuk2..
berkat doa kite kot..
hehhehehe :D