Thursday, September 18, 2008

Tag

Assignment lagi... Ena yang ko punye aku buat nanti-nanti ek coz tak sempat nak snap gambo semua... so aku buat dulu yang Cik Cintanbuyut ni bagi coz senang sikit hehehe. Jawapan bagi tag ni semuanya semasa aku di sekolah menengah.

5 tabiat buruk anda time sekolah

1. Suka buat kerja sekolah last minit.
2. Kadang-kadang bila datang mood malas nak gi sekolah, ponteng jer lepas tu buat surat kata demam hehe...
3. Kadang-kadang masa cikgu mengajar suka bergossip dengan member
4. Kadang-kadang datang lambat (pernah kena berdiri depan perhimpunan sebab lambat) malu... malu...
Aku dapat 4 jer yang lain baik-baik belaka hehe...

3 favourite subject anda..kenapa??

1. Bahasa Melayu - subjek ni aku dapat A1 masa SPM... sebab guru yang mengajar tu best sangat namanya Cikgu Ani...

2. Sejarah - sebab guru yang mengajar juga best namanya Cikgu Bakar (kami panggil Cikgu Burn) rupa-rupanya sedara suami aku hehe...

3. Pendidikan Seni - masa belajar dulu aku suka sangat melukis kiranya antara pelajar yang pandai melukis (aku dan rakan-rakan aku ada lukis satu mural kat dinding sekolah tak taular ada lagi ke tak sekarang)
3 bukan favourite subject anda..kenapa??

1. Add Math - sebab aku tak faham masa belajar kat kelas aku bole buat tapi bila exam satu benda pun aku tak boleh buat.

2. Kimia - inipun aku tak faham

Aku rasa dua ni je aku tak minat sangat...

Menarik pada kamu...

Biasa je sebab masa sekolah dulu aku bukanlah pelajar yang popular...

Kamu paling suka...

Bila tiba masa matapelajaran 3 subjek favourite aku.

Anda tak boleh hidup tanpa...

Ntah aku pun tak ingat sebab masa sekolah dulu mana ada lagi pakai hp-hp ni... cuma masa tu yang paling penting alat tulis lar... kadang-kadang berlumba-lumba beli yang paling canggih...

Ok aku dah siap jadi sekarang ni aku nak bebankan keje rumah ni pada :-
1. Huda
2. Ena
Dua orang ni jelar.

1 comment:

Ena said...

muahahahhaha
aku ske ko TAG aku..
trima kasih la yo ihikss