Monday, September 15, 2008

Selamat Hari Lahir Ayah!

Semalam, 14hb. adalah hari jadi husband ku yang tersayang. Ena, ada juga geng ko ek sambut birthday bulan pose hehe. Kami sambut sempoi je, masak nasi lemak dengan sambal sotong pas tu jemput kakak dia dan anak-anak sedara dia berbuka sekali. Mertua aku tak dapat datang sebab ada hal lain.



Masa nak beli kek Khairol kata nak kek kecil jer yang 1/2 kilo tapi bila sampai kat kedai kek demand lak nak yang 1 kilo, choc moist lak tuh takpe... takpe... birthday dia hehe...






Punyalar ramai yang nak menumpang potong kek terutama sekali anak dara aku lar. Kek tu dia tak panggil kek tapi panggil besday to you... apa saja jenis kek lar memang dia panggil macam tu hehe...

Ada pulak sesi suap menyuap hehe...
Untuk suamiku, Selamat Hari Lahir Abang... semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu. Isterimu ini berdoa agar dirimu sentiasa diberkati Allah S.W.T.
NotaHujungKaki : Sedapnye kek choc moist tu.

8 comments:

buYut Gurl said...

hehe..so sweet..ramai2 nk nyuap..
hepy besday to ur husband..moga2 diberkati Allah, pjg umur, murah rezeki, kekal jodoh ke akhit hayat...cheewahhh... ;D

Ena said...

lor kayrol sama ngn aku upanye..
epi belated besday la kayrol ek..
tak ajak pun aku makan kek huhuhu

nurul said...

besday bulan pose.. ;) wish ek kat abg kerol... cakap ngan dia dah tua!

Lina said...

buyut >>> thanx... insya-Allah

ena >>> a'ah sama ngan ko... thanx anyway... eh bukan ke ko dah 2x makan kek bulan pose ni hehe...

huda >>> thanx nanti akak bgtau abg krol hahahaha...

Farazila said...

hepey besday tooo...

semoga sehat sejahtera n bahagia bersama kak lina soranggg

Lina said...

farazila >>> mekasih byk2... hopefully hehehe...

zieha said...

amboi sambut besday yer gan cik abg..hehehe..tua dh abg ko tu yer(jgn mare kerol)!
anyway..semoga ko n hubby berkekalan hingga ke akhir hayat..
aku happy sangat nie lulus pekse paper undeng2..:P(sempat lagi nk komen)

Ida said...

Salam Ramadhan dear....salam perkenalan ya...