Monday, September 22, 2008

Sehingga Menjilat Jari...

Sejak daripada mula bulan puasa kami memang tak pernah berbuka kat luar. Jadi pada hari Sabtu tu kami decide nak berbuka di KFC. So, dari Pekan kami berkejar balik ke Kuantan. Kami terus menuju ke KFC Giant dan oleh kerana kami sampai dah agak lewat jadi semua tempat dah penuh.


Orang yang tengah beratur pun ramai.

Tengok penuh kan semua meja. Jadi kami pun ambil keputusan bungkus dan makan kat rumah lagi bagus. Moral of the story kalau nak berbuka kat luar plan la awal-awal yer.

2 comments:

nurul said...

terkenang semasa bekerja di KFC... berenti semata2 sb tak nak keje bulan pose.. ape tak nye terlior je tgk air gas ngan ayam... :)

Lina said...

hehehe... mmg bau kfc betul mencabar keimanan...