Monday, September 8, 2008

Seducing Mr Perfect

Malam Ahad yang lalu lepas berbuka dan semayang sumer aku duduklar relax-relax depan tv sambil jahit manit kat baju Qistina. Disebabkan takde cite yang best sangat Khairol pun saja-saja la tekan channel... tup... tup... dia tekan ke channel 122 Astro Kirana. Kebetulan masa tu ada cite Korea, Seducing Mr Perfect. Aku rasa aku dah terlepas dalam 1/2 jam kot citenya.


Makin lama aku tengok makin best lak sampai aku tinggalkan keje jahit manik aku tu hehehe. Aku ni kan suka cite-cite yang romantik ni so cite tu memang kene la dengan aku.Bila aku search kat internet rupa-rupanya cite ni dah lama tahun 2006 dah. Pelakon utama cite ni memang cantik dan dia ni salah seorang pelakon wanita terbaik di Korea. Pelakon lelaki tu pula takde pulak bioadatanya tapi aku rasa mungkin dia mat salleh tulen ataupun mix dengan Korea. Apapun memang hensem bangat hehehe.

Bagus juga Astro Kirana ni sebab kadang-kadang kita dapat tengok cite-cite yang best dari negara-negara Asia. Lepas ni nak selalu jenguk kat Kirana tu.

5 comments:

Hajar said...

salam kenal. hehe, cerita ni saya dh tgk 2x kot kat kirana.

nama pelakon lelaki tu klu x silap Daniel Henney. pernah berlakon cerita My Lovely Samsoon. :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Henney

Nana Rosli said...

hi kak lina this is first comment!
nana pon dh tgk citer nih...
hihi

nurul said...

hot topic... berhijrah ke mana? ngan abg krol? em kalau dah ade terasa tu maybe should proceed jugak... sb dah terdetik kan... cite la lagi kak....

atty's said...

alor terlepas lagi nak tgk..
salam kena lina.

emmacommey said...

CITE KOREA...SY SUKE SGT...LAYAN JEK...