Thursday, September 25, 2008

Penat

Penatnyer aku rasa ari ni. Malam semalam aku tido dekat pukul 2 pagi. Gara-gara nak menyiapkan jahit manik kat baju kurung Qistina. Itupun kat baju kurung aku pun tak siap lagi baru jahit sikit. Last... last... tak siap juga lagi ada sikit jer lagi sebab aku tak larat dah sakit tengkuk aku. Oleh sebab dah lewat aku dan Khairol pun bersahurlah terus. Qistina pun ikut sekali bersahur sebab dia tido awal pas tu dalam pukul 12 malam dia bangun jadi terpaksalah melayan dia. Nasib baik masa kami masuk tido dia pun tido juga kalau tidak kena berjaga nak menunggu dia tido semula.

Petang ni ada plan berbuka puasa kat luar dengan member ofis. Ramai juga adalah 13 orang. Tempatnya tak sure lagi coz member yang sorang ni nak pegi survey dan booking masa rehat tengahari nanti. So, tungguuuuuuuuuu...

7 comments:

Ena said...

wakakaka
aku baca tajuk n3 ko trus aku pk ko mesti penat coping kat kuantan parade semalam ekekeke.. rajin gak ko menjahit ek.. aku tinggal lagi 2 kuih nak buat ni... malasnye lahai kalo dah benti...

jap lg aku ngulor cari lokasi ek muahahha

buYut Gurl said...

best la qistina..kecik2 mak nya dh jahitkan manik
kite nya bj raya, bogel je..

Ayen said...

raye taun ni mcm selebritilaa yek.dah mesti byk manik2 kat baju masing2.baju melayu kerol pun taruk manik jgk ke,hahaha...

Ena said...

wakakakkaka
sory lina.. aku ase nak tergelak bile ayen kata baju melayu kerol pun ade manik wakakakakakak

Lina said...

ena >>> nak g shopping camner krol kene sakit perut lak lepas buka... membara jer heheh... bole ko bg komen lg smata2 nak gelakkan komen laki ko ek... hampeh tul korang ber2 ni...

buyut >>> ala kebetulan baru blaja jahit manik kan kene lar praktikkan... buyut takper baju kurung tu bogel jgn kamu yg bogel oppsss... hehehe...

ayen >>> kureng lar tu... a'ah kat bj melayu krol aku siap letak sequin lg haa lip lap lip lap nanti...

anithaiman said...

rajin yeak awk menjahit. bagus le buat yg terbaik

Lina said...

anith >>> baru nak cuba2 jer anith... itu je lar yg tau kalo jahit baju mmg confirm x jadi hehehe