Monday, September 22, 2008

Berbuka Di Luar

Hari Ahad pulak aku ambil kesempat untuk membuat kuih raya. Aku buah Biskut Cip Coklat. Tak ada gambo nak ditunjukkan sebab aku sorang yang membuatnya camna nak ambil gambo. Malas aku tengah-tengah buat kuih nak berhenti lak ambil gambo hehe.
"Sayang, kita nak buka apa petang ni?"Khairol.
"Ntahlah tak taular nak masak apa". Aku.
"Kita buka kat luar je lar, tau bini saya ni penat buat kuih".Khairol.
"Hehe, bole juga". Aku. (malas betul bini En. Khairol ni yer hehe).
Suasana dalam restoran Wan Sara Tom Yam.
Khairol control macho.
Mama dan Qistina pun nak enterframe gak.
Ayam Goreng Daun Limau Purut

Telur Bistik

Udang dan Sotong Goreng Tepung.



Sup Sayur khas untuk Qistina tapi memang sedap.


Inilah menu kami untuk berbuka petang Ahad tu. Memang kenyang giler kami berdua. Sebenarnya kami makan kat situ selepas waktu berbuka sebab tu tak ramai orang. Sepatutnya kami booking dulu sebab ada yang dah booking dari hari sebelumnya lagi. Jadi, kami berbuka ala kadar dulu lepas tu baru kami pergi makan kat situ. Moral of the story kalau nak pergi berbuka kat luar janganlah pergi last minit hehe.

4 comments:

buYut Gurl said...

sian akak..tp nasib baik dpt mkn..
kite nk buka pun dh buat reservation awl2..
akak penat buat kuih xpe..
yg kite ni pnt membuta!!!
bagus sgt la tu..

Ena said...

perghhh
kowang ni kalo makan mmg tak pk pape kann....
makanla selagi sihat uhuksss

nurul said...

aha... better makan je ape2 dulu then reserve dalam kol 8.. takde la terkejar2 nak semayang maghrib... ;) bley trus lepak jek pastu....

Lina said...

buyut >>> heheh ok lar tu penat membuta jgn penat makan...

ena >>> selagi bole makan kita makan...!!!

huda >>> tu lar pasal bagus jugak berbuka lewat2 ni bole lepak lama sikit...