Monday, September 29, 2008

Berbuka Dengan Member Ofis

Seperti yang dijanjikan pada hari Khamis lepas, aku dan Khairol pergi berbuka dengan member ofis aku. Pada mulanya ada 13 orang tapi tiba saat akhir tinggal 9 orang jer. Tak kisahlah asalkan plan tetap jadi. Untuk pergi ke restoran tempat kami nak berbuka ni kene melalui Jambatan Tanjung Lumpur menyeberangi Sungai Kuantan.

Pemandangan waktu senja di bandar Kuantan dari atas Jambatan Tanjung Lumpur.

Inilah restoran tempat kami berbuka. Restoran 2 tingkat terletak di tepi pantai.

Close-up sikit dari dekat. Nama restorannya Ana Ikan Bakar Petai.

Inilah pantai betul-betul di hadapan restoran tersebut.

Tengok orang tu cam tak sabo-sabo dah nak ngap... lapo sangat dah tu hehehe. Meja kami kat tingkat atas dan kami terpaksa makan bersila. Best juga cam kat kampung jer pegi kenduri kan makan bersila. Menu kami untuk berbuka pada petang tu ialah ikan masak sweet sour, tomyam campur, sayur, sotong goreng tepung dan air tembikai. Boleh tahan juga kesedapannya.




Memang kenyang betul aku. Kalau nak tengok lagi gambo-gambo masa berbuka ni bole pergi ke blog member aku ni.

Lina

4 comments:

Ena said...

eh! bile ko amik gambo ni?
Pesal aku tak pasan ni...
Ko nak pekenakan aku ekkkk

Lina said...

aku kan nak jd paparazzi gok...

zieha said...

eh..sama tmpt la masa time k.zieha berbuka hari tu..tk nmpk pun korang..oh ya..hari lain kot.lupa tah harinya..tk sedap kan berbuka posa kt situ..???

zieha said...
This comment has been removed by the author.