Thursday, September 18, 2008

Berbuka Di Pelabuhan

Kami sekeluarga mengambil peluang cuti Nuzul Quran untuk berbuka di rumah Mok Nor kat pelabuhan. Kebetulan Kak Esah pun balik bercuti jadi kami beramai-ramai termasuk mertua aku ke sana. Untuk tidak menyusahkan Mok Nor kami dah siap masak lauk-pauk dari rumah. Jadi, Mok Nor cuma perlu sediakan air dan masak nasi saja.

Sori, kualiti gambo kurang memuaskan hehe. Ye lar pakai kamera hp jer macam mana nak terang. Lepas berbuka dan sembahyang semua, giliran anak-anak buah pulak main bunga api diketuai oleh sape lagi kalau tak Khairol.

NotaHujungKaki : Bila berkumpul ramai-ramai cam ni terasa macam esok lusa nak raya.

4 comments:

nurul said...

kak.. gile-gile.. kan bile kita nak sign-in kat tepi tu ada blog updated at contoh 10.35am.... tibe masa org nak sign-in nampak nama blog akak baru je blink dah update... haha.. kebetulan gile.. tp nak tunjuk bukti tak sempat ah ;) jap je blink...

Lina said...

oh ye ke... tak penah lak ada kebetulan cam tu... heheh... tu lar pasal bile lepas akak abis taip entry baru akak bukak balik blog eh tgk dah ada komen... cepatnya hehehe...

buYut Gurl said...

meriahnya kak...
pelabuhan mana akak pg tu??
lama xmain bunga api, tringt la plak zaman muda dolu2...

Ena said...

adehhh
pesal aku nampak percikan bunga api jek ni ekekek