Wednesday, September 24, 2008

Baju Raya Qistina


Oleh kerana Qistina tak ada bersama jadi aku dan Khairol ambil kesempatan untuk pergi shopping baju raya dia. Bukan apa kalau dia ada memang aku tak boleh concentrate langsung nak memilih asyik melayan kerenah dia jer. Aku ajak pergi shopping kat Parkson Jalan Tun Ismail jer sebab kat situ senang sikit nak parking. Kalau kat Megamall atau East Coast Mall mesti penuh orang.





Sebenarnya baju raya Qistina dah ada. Baju-baju ni aku beli cuma untuk tambahan jer. Lagipun dah lama aku tak shopping baju untuk dia. Banyak dah baju dia yang dah tak muat. So, pilih-pilih aku dapat 3 helai je yang aku berkenan. Itu pun dah tahap ratus dah harganya. Mahal dari baju mama dan ayah dia pulak tapi kalau untuk Qistina aku tak berkira langsung. Lepas tu kalau campur baju-baju yang cousin aku akan hantar nanti banyaklah jadinya (tak sabo nak tunggu baju tu). Cuma satu lagi aku tak beli lagi kasut raya. Malam ni kene pergilah cari.

7 comments:

Ena said...

huhuhuh
sian nasib anak2 aku..
tak beli pun lagik baju drang..
nak gak kuar malam ni la..
ko nak coping mana weh?
leh coping sesama ekekeke

Lina said...

jom... jom... kite gi same2... aku ingat nak gi ktn parade jer...

buYut Gurl said...

ala comelnya...
mmg kalo dh ade ank, asyik pkir dia je...makin nk dkt raya, makin byk yg rasa xde..

nurul said...

kak.. baju qistina org beli tu takut tak muat la.. haha... takut gile...

Nana Rosli said...

tomeyy nya baju!
akak nape kiter x jumpa kat parkson ritu?
hahaha
nana pon ke sane gak
xlalu la nak ke mega n ecm!
peluk siyum kat qistina tu..~

Lina said...

buyut >>> a'ah buyut tak berkira langsung klu beli kat anak tp bile nak beli baju kita berkira jugak... RM20 pun dah rasa mahal heheh...

huda >>> muat sgt lar huda klu utk 3 tahun ke atas mmg sah2 muat...

nana >>> oh nana pun pegi Parkson ke mlm tu... akak bz sgt pilih baju dah tgk kiri kanan dah...

zieha said...

untuk anak..mahal pun tk per...ko pun suka beli pooh ker..hehehe..tapi baju anak pompuan mmg geram kan nk beli..anak lelaki..sempo jer