Thursday, September 18, 2008

Award

Aku rasa aku ada lagi 2 assignment tak siap lagi hehe... dua-dua daripada Puan Ena kita. Baru kejap tadi aku dapat tau yang aku ada assignment yang ke-3 daripada Cik Cintanbuyut. So, aku rasa baik aku siapkan dulu yang assignment daripada Puan Ena tu.



Terima kasih banyak-banyak ek Ena untuk award ni... kelako lak rasanya coz blog ni baru je lagi tapi dah dapat award. Komen Ena kat blog aku ni ialah - [Lina - untuk adik 'PERASA' aku... cuz dalam blog dia ade 'kembo' aku]. Cehhh sebab itu je ko bagi award kat aku hehe... eh orang dah bagi ambil jangan tak ambil.

When the recipient has received their respective awards, :DHere are some rules to be followed:
1. The award may be displayed on a winner’s blog.
2. Add a link to the person who you received the award from.
3. Nominate up to five other blogs.
4. Then add their links to your blog.
5. Add a message to each person that you have passed the award on to in the comments section of their blog.Congratulations!!!Here they are:-

1. Huda - coz kamu cousin yang paling rapat dan blog kamu juga amat menarik
2. Fara - blog u sangat menarik dengan cerita kyra yang cute
3. Cintanbuyut - blog yang seronok untuk dibaca... suka ngan ayat-ayat yang ditulis hehe...
4. Anithaiman - cite keluarga yang sempoi
5. Ct Salwa - blog yang sentiasa ada cerita untuk panduan bersama
Tahniah ye semua!!!

2 comments:

buYut Gurl said...

yyaahhhooooooooo.........
thanx la kak lina!!!!
luv u..mmmuuuaahhh.....

Ena said...

kehkehkeh..
dah lama gak aku nantikannye..
baru ko trima award aku ek