Friday, August 22, 2008

Kene Tag

Yuhuuuu... aku kene tag lak dgn cousin kesayangan aku ni... nak tau ni first time kene tag. Oklah akak jawablah yang mane termampu ek.

Nama-Nama Timangan Anda:
dalam keluarga sendiri panggil ina, mase kat uitm dulu member2 panggil azz, dalam keluarga mentua mama ina, kat ofis lina pa...

Anda Seorang Yang:
emm... pendiam (kalau tak kenal sangat), sensitif, cool, penyayang, penyabar, ceria

Insan Teristimewa Dimata Anda:
suami, anak, keluarga, kawan-kawan

Lagu Kesukaan Anda:
semua jenis lagu yang sedap di pendengaran hehe...

Makanan Kesukaan Anda:
nasi ayam forever n ever heheh... n not forget chocolate (disebut cokolate haha)... bisa bikin penasaran...

Warna Kesukaan Anda:
dulu suke purple tapi sekarang ni gile kat orange n brown... earth colour

Sikap yang membuatkan anda bengang:
selfish, anak2 tak hormat ibu-bapa, org muda tak hormat org yg lebih tua, cakap kasar, biadap

Tiga benda yang mesti ada dalam beg anda:
of course wallet, handphone n lipgloss

Kali terakhir anda menangis dan kenapa?
tak ingat lar coz jiwa kan sensitif jd ape2 yg menyentuh hati mesti nangis walaupun sikit je hehe...

Tag 6 rakan anda:
i first tag...
semua nama kat bahagian blog kawan-kawan di sebelah kecuali huda lar...

1 comment:

nurul said...

hehe.. siap dah assignment... ;) kak org benci la keje sini! ;(